Novosti

početna NOVA

Posjet izložbi Tesla – mind from the future

 Objavljeno: 03.04.2018

Prošli tjedan smo posjetili izložbu “Nikola Tesla – mind from the future”. Za više fotografija pogledati Galeriju.

Pročitaj više

turnir 2 mala

Međudomski turnir u odbojci

 Objavljeno: 27.03.2018

Nakon sudjelovanja u regionalnoj Domijadi, što je po prvi put da je naš dom nastupao s ženskom odbojkaškom ekipom, domske odbojkašice imale su još jednu priliku izaći na teren, i to na Međudomskom turniru održanom u Križevcima 22.03.2018.    

Pročitaj više

domijada 2 mala

Dramska grupa po prvi put na Domijadi

 Objavljeno: 26.03.2018

Nakon prvog mjesta u fotografiji i nakon sudjelovanja našeg doma u svim ponuđenim sportovima, ove godine smo se prvi put okušali i u dramskom izričaju. Petero učenika, pod vodstvom stručnog suradnika Milka Kiša, priredilo je kratki skeč pod nazivom “Stoj na rukama”.        

Pročitaj više

dora 1 novo

Međudomska suradnja – kviz

 Objavljeno: 23.03.2018

Ovotjedna međudomska suradnja realizirana je na poziv učenica i odgajateljica iz Učeničkog doma Dore Pejačević. Naših 15 učenika pridružilo se sudjelovanju u kvizu na temu: Žene kroz povijest, kojeg su priredile učenice volonterskog kluba spomenutog doma. Poslije službenog dijela uslijedilo je druženje uz prigodne slastice.      

Pročitaj više

1. mjesto stručnog žirija

Domijada u fotografiji – prvo mjesto!

 Objavljeno: 15.03.2018

Već treću godinu zaredom, uradak naših učenika osvojio je prvo mjesto u kategoriji fotografije. U ovogodišnjoj, 44. regionalnoj Domijadi, prvo mjesto stručnog žirija osvojila je fotografija M. Opačić, naziva Tesla. Također, drugo mjesto učeničkog žirija, osvojila je fotografija H. Matković, Nostalgija.      

Pročitaj više